Grants

Grants

Tijdens het symposium zullen verschillende prijzen worden uitgereikt. Naast de prijzen ‘beste presentatie’ of ‘beste posterpresentatie’ worden ook de Prof. Dr. Klopperprijs en het Reisstipendium uitgereikt. 

Iedereen die geselecteerd wordt om zijn/haar abstract te presenteren op het SEOHS 2022, maakt automatisch kans op de prijs ‘beste presentatie’ of ‘beste posterpresentatie’.

Voor de Prof. Dr. Klopperprijs en het Reisstipendium dient u aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Om hiervoor in aanmerking te komen, dient u zich separaat aan te melden. Controleer hieronder voorafgaand aan uw inschrijving of u aan deze voorwaarde voldoet.PROF. DR. P.J. KLOPPERPRIJS

De Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Assistenten Heelkundige Specialismen (SWOAHS) stelt jaarlijks de Prof. dr. P.J. Klopperprijs beschikbaar. Deze prijs (€1500) is bedoeld voor assistenten en dient om een pilotstudie op het gebied van experimenteel heelkundig onderzoek te initiëren en wordt uitgereikt tijdens SEOHS.

Voorwaarden:
– een pilotonderzoek op het gebied van experimenteel heelkundig onderzoek
– dient maximaal 2 pagina’s A4 lang te zijn
– aanbevelingsbrief van de promotor/onderzoeksbegeleider/opleider

Winnaar 2018: H.F.E. van der Toom, KNO, Erasmus MC | Intraoperative autofluorescence imaging in cholesteatoma surgery.


REISSTIPENDIUM

Dit reisstipendium is bedoeld voor de assistent (niet) in opleiding / arts-onderzoeker in een van de aangesloten Heelkundige Specialismen en dient het wetenschappelijk heelkundig onderzoek te bevorderen. Voorbeelden zijn: een bezoek aan een onderzoekslaboratorium, een wetenschappelijke of een klinische stage in het buitenland. Hiervoor is een prijs van € 2.500 beschikbaar gesteld.

Voorwaarden:
– een onderbouwde aanvraag
– een bestedingsplan
– dient maximaal 3 pagina’s A4 lang te zijn

De CCN-reisstipendia zullen worden uitgereikt tijdens het Symposium Experimenteel Onderzoek Heelkundige Specialismen (SEOHS). Tijdens het volgende SEOHS dient een korte presentatie te worden gegeven over de gevolgde stage en de resultaten hiervan.