GRANTS

Tijdens het symposium zullen verschillende prijzen worden uitgereikt. Naast de prijzen ‘beste abstract’ of ‘beste presentatie’ worden ook de Prof. Dr. Klopperprijs en het Reisstipendium uitgereikt. 

Iedereen die geselecteerd wordt om zijn/haar abstract te presenteren op het SEOHS 2023, maakt automatisch kans op de prijs ‘beste presentatie’.

Voor de Prof. Dr. Klopperprijs en het Reisstipendium dient u aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Om hiervoor in aanmerking te komen, dient u zich separaat aan te melden. 

 

PROF. DR. KLOPPERPRIJS (€1500,-)

De Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Assistenten Heelkundige Specialismen (SWOAHS) stelt jaarlijks de Prof. dr. P.J. Klopperprijs beschikbaar.

Deze prijs is bedoeld voor assistenten en dient om een pilotstudie op het gebied van experimenteel heelkundig onderzoek te initiëren. Deze prijs wordt uitgereikt tijdens het SEOHS 2023. 

Voorwaarden:
– Het onderzoeksvoorstel past binnen een onderzoekslijn (max 2 (A4) pagina’s)
– Aanbevelingsbrief van de onderzoeksbegeleider (max 1 A4)
– Curriculum vitae

Meld je aan vóór 6 oktober 2023 o.v.v. Klopperprijs via info@seohs.nl.

 

REISSTIPENDIUM (€2500,-)

U kunt zich aanmelden voor het Reisstipendium. Het reisstipendium is bedoeld voor de arts-onderzoeker, ANIOS of AIOS in een van de aangesloten Heelkundige Specialismen en dient het wetenschappelijk heelkundig onderzoek te bevorderen. Voorbeelden zijn: een bezoek aan een onderzoekslaboratorium, een wetenschappelijke of een klinische stage in het buitenland. Hiervoor is een prijs van € 2.500 beschikbaar gesteld.

Voorwaarden:
– Een onderbouwde aanvraag (max 1 A4)
– Een bestedingsplan (max 1 A4)
– Iets leuks over jezelf en jouw idealen (max 1 A4)

Meld je aan vóór 6 okrober2023 o.v.v. Reisstipendium via info@seohs.nl.

Het reisstipendium zal worden uitgereikt tijdens het Symposium Experimenteel Onderzoek Heelkundige Specialismen (SEOHS). Tijdens het volgende SEOHS dient u een korte presentatie over de reis te geven.