Grants

Home / Grants

Over de grants

Naast de prijzen ‘beste abstract’ of ‘beste presentatie’ worden ook de Prof. Dr. Klopperprijs en het Reisstipendium uitgereikt.

Iedereen die geselecteerd wordt om zijn/haar abstract te presenteren op het SEOHS 2024, maakt automatisch kans op de prijs ‘beste abstract’ en ‘beste presentatie’.

Voor de Prof. Dr. Klopperprijs en het Reisstipendium dient u aan bepaalde voorwaarden te voldoen. U dient zich aan te melden om hiervoor in aanmerking te komen. Onderstaand zijn de richtlijnen en voorwaarden per grant beschreven.

Prof. Dr. Klopperprijs

€ 1.500

De Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Assistenten Heelkundige Specialismen (SWOAHS) stelt jaarlijks de Prof. dr. P.J. Klopperprijs beschikbaar. Deze prijs is bedoeld voor assistenten en dient om een pilotstudie op het gebied van experimenteel heelkundig onderzoek te initiëren.

Voorwaarden:
– Het onderzoeksvoorstel past binnen een onderzoekslijn (max 2 (A4) pagina’s)
– Aanbevelingsbrief van de onderzoeksbegeleider (max 1 A4)
– Curriculum vitae

Deadline: Meld je aan vóór 6 oktober 2024 o.v.v. Klopperprijs via info@seohs.nl.

Reisstipendum

€ 2.500

Het reisstipendium is bedoeld voor de arts-onderzoeker, ANIOS of AIOS in een van de aangesloten Heelkundige Specialismen en dient het wetenschappelijk heelkundig onderzoek te bevorderen. Voorbeelden zijn: een bezoek aan een onderzoekslaboratorium, een wetenschappelijke of een klinische stage in het buitenland. Hiervoor is een prijs van € 2.500 beschikbaar gesteld.

Voorwaarden:
– Een onderbouwde aanvraag (max 1 A4)
– Een bestedingsplan (max 1 A4)
– Korts iets over jezelf en jouw idealen (max 1 A4)

Deadline: meld je aan vóór 1 september 2024 o.v.v. Reisstipendium via info@seohs.nl.

Het reisstipendium zal worden uitgereikt tijdens het Symposium Experimenteel Onderzoek Heelkundige Specialismen (SEOHS). Tijdens het volgende SEOHS dient u een korte presentatie over de reis te geven.