Awards

BESTE ABSTRACT

De organisatie van het SEOHS 2019 stelt een prijs ter waarden van €500 beschikbaar voor het beste abstract van het SEOHS 2019. Tijdens de Best Abstract sessie worden vier van te voren geselecteerde onderzoekers in de gelegenheid gesteld hun onderzoek te presenteren. Aan het einde van de dag zal de winnaar van het beste abstract bekend worden gemaakt.

Winnaar 2018: F.J.M. Roos, Heelkunde, Erasmus MC | Gal als een niet-invasieve bron voor het creëren van cholangiocyte organoïden ten behoeve van patiënt-specifieke ziekte modellen.

BESTE POSTER

De organisatie van het SEOHS 2019 stelt tevens een prijs van €500 beschikbaar voor de beste poster van het SEOHS 2019. De prijs zal aan het eind van de dag uitgereikt worden.

Winnaar 2018: L.M. Wellens, Kinderchirurgie, Amsterdam UMC | Drie-dimensionaal printen vs. augmented reality: de pre-operatieve waarde bij kinderen met Wilms tumoren.

PROF. DR. P.J. KLOPPERPRIJS

De Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Assistenten Heelkundige Specialismen (SWOAHS) stelt jaarlijks de Prof. dr. P.J. Klopperprijs beschikbaar. Deze prijs is bedoeld voor assistenten en dient om een pilotstudie op het gebied van experimenteel heelkundig onderzoek te initiëren en wordt uitgereikt tijdens SEOHS.

Winnaar 2018: H.F.E. van der Toom, KNO, Erasmus MC | Intraoperative autofluorescence imaging in cholesteatoma surgery.