Aanmelden grants

Aanmelden Grants

Het is helaas niet meer mogelijk je aan te melden voor de grants.

Prof. dr. Klopperprijs

De Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Assistenten Heelkundige Specialismen (SWOAHS) stelt jaarlijks de Prof. dr. P.J. Klopperprijs beschikbaar.

Deze prijs is bedoeld voor assistenten en dient om een pilotstudie op het gebied van experimenteel heelkundig onderzoek te initiëren en wordt uitgereikt tijdens SEOHS.

Een onderzoeksvoorstel moet passen binnen een onderzoekslijn, dient maximaal 2 (A4) pagina’s lang te zijn en dient, samen met een aanbevelingsbrief van de onderzoeksbegeleider en een curriculum vitae, voor 7 oktober 2022 hieronder ingediend te worden o.v.v. Klopperprijs.

 

Reisstipendium

U kunt zich hier ook aanmelden voor het Reisstipendium. Het reisstipendium is bedoeld voor de assistent (niet) in opleiding / arts-onderzoeker  in een van de aangesloten Heelkundige Specialismen en dient het wetenschappelijk heelkundig onderzoek te bevorderen. Voorbeelden zijn: een bezoek aan een onderzoekslaboratorium, een wetenschappelijke of een klinische stage in het buitenland. Hiervoor is een prijs van € 2.500 beschikbaar gesteld.

Voorwaarden:
– een onderbouwde aanvraag
– een bestedingsplan
– dient maximaal 3 pagina’s A4 lang te zijn

Meld je hieronder aan voor 7 oktober 2022 o.v.v. Reisstipendium. 

Let op! Aanmelden voor een grant betekent niet dat u zich ook inschrijft. Dit dient apart te gebeuren.

Controleer voorafgaand aan uw aanvraag of u aan de voorwaarden voldoet op www.seohs.nl/grants.